Paradijskerk

Kerstmis 2018

U bent van harte welkom bij de kerstvieringen in de Paradijskerk:

Datum Tijd Viering Collectes
ma 24 december    18.00-18.45 uur  Kinderkerstviering 1 - kerk
20.00-21.00 uur Kerstzangviering 1 - kerk
22.00-23.30 uur Nachtmis (samenzang vanaf 21.45) 1e kerk - 2e voedselbank
di 25 december 10.00-11.30 uur Hoogmis 1e kerk - 2e voedselbank

De Kinderkerstviering (18u) is speciaal bedoeld voor gezinnen met jonge kinderen.
Bij de Kerstzangviering (20u) staan het zingen van de bekende Kerstliederen en het luisteren naar het Kerstverhaal centraal. Dit is een laagdrempelige kerkdienst voor iedereen die Kerst wil komen meevieren.

Bij de nachtmis en op Kerstochtend wordt plechtig de eucharistie gevierd zoals dat ook op de zondagen in de Paradijskerk wordt gedaan. Bij deze vieringen is de tweede collecte bestemd voor de Voedselbank Rotterdam.

Welkom bij de Paradijskerk

De geloofsgemeenschap van de Oud-Katholieke Parochie van de HH. Petrus en Paulus heeft haar thuis in de Paradijskerk aan de Nieuwe Binnenweg in het centrum van de stad Rotterdam.

Van harte nodig ik u uit om eens een bezoekje te brengen aan de Paradijskerk. Iedereen is welkom met zijn of haar levensvragen om met elkaar God te zoeken in Woord en Sacrament.

De Oud-Katholieke Kerk van Nederland is een open katholieke gemeenschap verbonden met de traditie. Ze wil open staan voor de vragen van de samenleving en een helpende hand bieden, samen met alle mensen van goede wil. Gastvrijheid, presentie, dienstbaarheid en vriendelijkheid zijn daarom de sleutelwoorden van de visie van de geloofsgemeenschap van de Paradijskerk.

Op deze website kunt u ontdekken welke activiteiten in en rond de Paradijskerk plaatsvinden zoals de vieringen en de Open Kerk. Neem gerust contact op wanneer u zoekt naar een luisterend oor voor uw geloofs- en levensvragen.

Hans de Rie
pastoor