De Paradijskerk

DE PARADIJSKERK

De Paradijskerk staat al sinds 1910 aan de Nieuwe Binnenweg en is een begrip in de stad Rotterdam.

Door haar uitzonderlijke 18e eeuwse barokke interieur is de kerk een van de weinige kerken die knus en sfeervol oogt, terwijl er toch veel mensen in kunnen.

De kerkzaal is de ideale plek voor een huwelijk of concert en tevens een waardige plaats om afscheid te nemen van een dierbare.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

dhr. M. van den Bergh       06 38 63 77 80 (dagelijks bereikbaar tussen 18.00-21.00)
E-mail:   Verhuur Paradijskerk

Accomodatie
Aantal personen                  max. 235
Faciliteiten    ✔ microfoons (vast en draadloos)
    orgel (na overleg)
    ✔ kistorgel (na overleg)
    ✔ piano (na overleg)
    ✔ beamer (verplaatsbaar)
    ✔ krachtstroom
Toegankelijkheid    ✔ rolstoeltoegankelijk (via de koffiezaal)
    ✔ invalidetoilet (in de nevenruimte)
    ✔ ringleiding voor slechthorenden
    ✔ blindegeleidehond of hulphond toegestaan

Mogelijkheden   ✔ lezingen
    ✔ conferenties
    ✔ concerten
    ✔ burgerlijk huwelijk
    kerkelijk huwelijk (oud-katholiek of met eigen voorganger)
    ✔ afscheidsdienst bij uitvaarten (niet-kerkelijk)
    kerkelijke uitvaart (oud-katholiek of met eigen voorganger)
    ✔ ander soortige bijeenkomsten (na overleg)

Extra’s

De kerkzaal kan gehuurd worden in combinatie met ‘De Ark’ en/of het kerkplein, waardoor uw bijeenkomst een extra dimensie krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld een lezing houden in de kerkzaal en het programma afwisselen met koffie en thee of een lunch in een van de nevenruimten.

Goed om te weten

De kerkzaal is voor de Paradijskerk een bijzondere plek, waar we respectvol mee om gaan. Daarom is het in de kerkzaal niet toegestaan om:

✗ te eten of te drinken;
    ✗ te roken.

Beschikbaarheid

In het rooster hieronder wordt aangegeven of de kerkzaal beschikbaar is. Als deze al gereserveerd is of als er geen verhuur mogelijk is wordt dit aangegeven met NIET B (niet beschikbaar).