Paradijskerk

November | 2 broeders van Taize bezoeken de Paradijskerk

Op vrijdag 17 november zullen 2 Nederlandse broeders van de Gemeenschap van Taizé (Frankrijk) aanwezig zijn bij het jongerenprogramma en het Taizégebed in de Paradijskerk.

 

Vrijdag 17 november - ontmoeting voor jongeren

Het jongerenprogramma is samengesteld door een voorbereidingsteam van de jongeren die elke week in de Paradijskerk het Taizégebed verzorgen, in samenspraak met de broeders. Jongeren van 15-35 kunnen zich inschrijven via een Googleform voor het programma. Meer informatie hierover is te lezen op het facebookevent. Het programma bestaat uit een maaltijd, bijbelintroducties en ontmoeting. Hierna volgt het avondgebed. 

 

Vrijdag 17 november - avondgebed met de broeders

Bij het avondgebed om 20.00 uur is iedereen van harte welkom. De viering duurt ongeveer tot 21.15 uur. Na afloop is er thee in de parochiezaal. 

 

Zaterdag 18 november - ontmoeting voor docenten en jeugdleiders

Op zaterdagochtend 18 november zullen de broeders in gesprek gaan met docenten levensbeschouwing en jeugdleiders/vertegenwoordigers van kerken, om hen een nieuwe impuls te geven om groepsreizen voor jongeren naar Taizé te organiseren. Aanmelden hiervoor kan via broedersnaarrotterdam@gmail.com