Paradijskerk

Vieringen

De Paradijskerk is als Huis van stilte en gebed de plek waar de geloofsgemeenschap op zon- en feestdagen én doordeweeks samenkomt om het geloof te vieren. Hierin neemt de zondag, als dag van de verrijzenis en dag van de eucharistie, de voornaamste plaats in.

Ook komt de geloofsgemeenschap samen op weekdagen, voor gebedsdiensten, momenten van bezinning, activiteiten en ontspanning. U bent van harte welkom bij alle activiteiten en vieringen.

Vieringen

Zondag               10.00     Eucharistieviering (tenzij anders vermeld in het rooster hieronder)
Dinsdag 19.30 Completen
Vrijdag 19.30 Taizégebed

Goed om te weten:

• Als u op zondag de kerk binnenkomt is er een gastvrouw/gastheer die u meer informatie kan geven over de viering.
  • Bij de Eucharistievieringen: ieder die gedoopt is kan deelnemen aan de Heilige Communie. Wie niet wil of kan deelnemen aan de Communie kan ook naar voren komen om een persoonlijke zegen te ontvangen van de priester. Ook kinderen die hun Eerste Communie nog niet hebben gedaan zijn welkom om de zegen te ontvangen.
  • Na alle vieringen bent u welkom voor een kopje koffie of thee in Parochiezaal ‘De Ark’ (rechts naast de kerk).
  • Extra vieringen worden aangekondigd in het rooster hieronder.

Biechtgelegenheid of pastoraal gesprek

Zie openingstijden.

Rooster voor zon- en feestdagen en bijzondere gelegenheden

In het rooster staan alle vieringen van de zon- en feestdagen en bijzondere vieringen. Klik op de viering voor meer informatie (zoals de celebrant, de schriftlezingen en collectes).

Wijzigingen voorbehouden.

Onderliggende pagina's: