Mogelijkheden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat.

Verhuurmogelijkheden

Kerkelijk huwelijk

Het kerkgebouw met haar bijzondere uitstraling spreekt velen aan en wordt daarom regelmatig gebruikt voor kerkelijke huwelijksinzegeningen. Ook een burgerlijk huwelijk gevolgd door kerkelijke inzeging is mogelijk.

U kunt zelf een voorganger (pastor, dominee) meebrengen om uw huwelijk in te zegenen. Voor een oud-katholieke inzegening kunt u contact opnemen met de pastoor van de Paradijskerk.

Burgerlijk huwelijk

Het is ook mogelijk de kerk te huren als bijzondere trouwlocatie voor het voltrekken van een burgerlijk huwelijk. Veel mensen vinden de locatie zo mooi dat ze elkaar hier graag het jawoord geven. U dient vooraf zelf de trouwambtenaar te regelen bij het Stadhuis.

Uitvaarten

De Paradijskerk is een prachtige plaats om de laatste eer te brengen aan een dierbare. De verstilde sfeer van de Paradijskerk, midden in de drukke stad, biedt de ideale entourage voor een passend afscheid.

Het is mogelijk om een kerkelijke of niet-kerkelijke uitvaart te houden. Bij een kerkelijke uitvaart kunt u zelf een voorganger (pastor, dominee) meebrengen om de rituelen te voltrekken. Voor een oud-katholieke uitvaart kunt u contact opnemen met de pastoor van de Paradijskerk.

Concerten

In het kerkgebouw vinden regelmatig orgel- en andere concerten plaats. Samen met de verhuurder wordt gekeken of uw concert past binnen de sfeer van het kerkgebouw.

Lezingen en conferenties

De Paradijskerk kan ook prima ingezet worden voor lezingen en conferenties. Naast de ruime kerkruimte, kan ook parochiezaal De Ark gehuurd worden, waar u tijdens uw bijeenkomst heen kunt gaan voor bijvoorbeeld een lunch of een borrel.

Vergaderingen

De Ark is prima geschikt voor het houden van een vergadering met een grote groep mensen. Als u een kleine vergadering voor ogen heeft is ook de Regentenkamer beschikbaar.

Rondleidingen

De Paradijskerk is voor scholen en groepen op afspraak te bezichtigen. Neem hiervoor contact op met de koster.

En meer...

Staat uw idee er niet bij? Neem dan vooral contact op met de verhuurder om te kijken naar de mogelijkheden.

Zoals u zult begrijpen kunnen activiteiten slechts gehouden worden als ze niet ingaan tegen het respect voor de Paradijskerk als kerkgebouw.