Regentenkamer

DE REGENTENKAMER

De Regentenkamer herinnerd aan de Regenten en Regentessen van St. Jansplaats (het weeshuis naast de kerk). Het grote monumentale regentenbord getuigt hiervan.

De ruimte is licht en ruim en beschikt over een grote vergadertafel.

Door haar formaat is de ruimte goed geschikt voor vergaderingen, repetities van kleine zanggroepen en bijeenkomsten van gespreksgroepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat.

Accomodatie
Aantal personen                  max. 8-10
Faciliteiten    ✔ catering (op aanvraag)
    ✔ vaste opstelling van tafels en stoelen
    ✔ beamer (verplaatsbaar)
Toegankelijkheid     geen rolstoeltoegankelijk (de ruimte is gelegen op de eerste etage)
    ✔ invalidetoilet (in de nevenruimte)
    ✔ blindegeleidehond of hulphond toegestaan

Mogelijkheden   ✔ gespreksgroepen
    ✔ vergaderingen
    ✔ repetitie kleine zanggroep

Extra’s

De Regentenkamer kan gehuurd worden in combinatie met ‘De Ark’, waardoor uw bijeenkomst een extra dimensie krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld in groepen uit elkaar gaan voor een vergadering of bespreking.

Goed om te weten

Het is niet toegestaan om in onze ruimtes te roken.

Beschikbaarheid

In het rooster hieronder wordt aangegeven of De Regentenkamer beschikbaar is. Als deze al gereserveerd is of als er geen verhuur mogelijk is wordt dit aangegeven met NIET B (niet beschikbaar).