Vieringen

De Paradijskerk is als Huis van stilte en gebed de plek waar de geloofsgemeenschap op zon- en feestdagen én doordeweeks samenkomt om het geloof te vieren. Hierin neemt de zondag, als dag van de verrijzenis en dag van de eucharistie, de voornaamste plaats in.

Ook komt de geloofsgemeenschap samen op weekdagen, voor gebedsdiensten, momenten van bezinning, activiteiten en ontspanning. U bent van harte welkom bij alle activiteiten en vieringen.

 

Vieringen

Zondag               10.00     Eucharistieviering (zie rooster onderaan deze pagina)
Dinsdag 19.30 Completen
Vrijdag 19.30 Taizégebed

 

Goed om te weten:

  • Als u op zondag de kerk binnenkomt is er een gastvrouw/gastheer die u meer informatie kan geven over de viering.
  • Op zondag worden er altijd twee collectes gehouden.
  • Bij de Eucharistievieringen: ieder die gedoopt is kan deelnemen aan de Heilige Communie. Wie niet wil of kan deelnemen aan de Communie kan ook naar voren komen om een persoonlijke zegen te ontvangen van de priester. Ook kinderen die hun Eerste Communie nog niet hebben gedaan zijn welkom om de zegen te ontvangen.
  • Op zondag is er koffie en thee na de viering in Parochiezaal ‘De Ark’ (rechts naast de kerk). U bent van harte welkom!
  • Extra vieringen worden aangekondigd in het rooster hieronder.

 

Biechtgelegenheid en mogelijkheid tot pastoraal gesprek

Zie openingstijden.

 

Rooster voor zon- en feestdagen en bijzondere gelegenheden

In het rooster staan alle vieringen van de zon- en feestdagen en bijzondere vieringen. Klik op de viering voor meer informatie. Wijzigingen voorbehouden.