Paradijskerk

Vieringen

Vanwege de Coronamaatregelen zijn er geen publieke vieringen in de Paradijskerk. U kunt de vieringen daarom online meevieren. De eucharistievieringen op zon- en feestdagen kunt u volgen op het platforn Kerkdienstgemist. Via paradijskerkgemist.nl komt u om direct op ons kanaal, waar u ook vieringen kunt terugkijken. Het is ook mogelijk om de app te downloaden op uw smartphone of tablet via de appstore:

Voor sommige kleinere vieringen wordt gebruik gemaakt van ZOOM, waarbij de deelnemers elkaar kunnen zien en actief kunnen participeren. Voor deze vieringen kunt u zich aanmelden per e-mail en ontvangt u een link.

Overzicht reguliere vieringen

Zondag                        Eucharistieviering via kerkTV, ga naar paradijskerkgemist.nl

Donderdag                  Completen via ZOOM, aanmelden via online.completen[@]gmail.com

Voor de actuele data en aanvangstijden kunt u onderstaand rooster raadplegen.

Actueel rooster vieringen

Klik op de viering voor meer informatie. Wijzigingen voorbehouden. Uitval van vieringen wordt ook in dit rooster aangekondigd.

Onderliggende pagina's: