Adopteer een dakpan

In 2021 zal het dak van de Paradijskerk volledig onder handen genomen moeten worden. Kapotte dakpannen zullen vervangen worden, de isolatie van het dak moet vernieuwd worden, pannenlatten hersteld worden, schilderwerk wordt meegenomen, en heel veel steigers... kortom het wordt een enorme klus.

 

Om extra middelen te werven wordt de Paradijsparochie bijgestaan door de stichting Vrienden van de Paradijskerk. In het project "Het dak eraf!" hoopt de stichting met fondsenwerving en verschillende acties een groot deel (zo'n 50%) van kosten te kunnen financieren. Dit bedrag wordt aangevuld met de Subsidie Instandhouding Monumenten van het Rijk.

 

De bezoekers, belangstellenden en parochianen van de Paradijskerk kunnen zelf bijdragen in concrete acties. Zo zijn er Boekenbeurzen waarvoor u boeken kunt aanleveren. U leest er meer over op deze pagina. Iedereen kan meedoen om te helpen dit prachtige monument in stand te houden. 

 

Beschrijf/Adopteer een dakpan

Voor het beschrijven of adopteren van een of meer dakpannen kunt u terecht op deze pagina.

De stichting Vrienden van de Paradijskerk is een erkende ANBI, uw giften zijn daarom onder de gebruikelijke voorwaarden aftrekbaar bij de belasting.