Registreren om naar de viering te komen

Vanwege de Coronamaatregelen zijn er helaas maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in de kerk. U bent van harte welkom om zich te registreren.

Op deze pagina leest u hoe dit werkt en vindt u de link naar het registratieformulier.

KerkTV

De eucharistievieringen op zon- en feestdagen kunt u thuis volgen op het platform Kerkdienstgemist. Via paradijskerkgemist.nl komt u om direct op ons kanaal, waar u ook vieringen kunt terugkijken. Het is ook mogelijk om de app te downloaden op uw smartphone of tablet via de appstore:

Voor sommige kleinere vieringen wordt gebruik gemaakt van ZOOM, waarbij de deelnemers elkaar kunnen zien en actief kunnen participeren. Voor deze vieringen kunt u zich aanmelden per e-mail en ontvangt u een link.

Overzicht reguliere vieringen

Zondag                        Eucharistieviering (registratie vereist, zie boven)

Donderdag                  Completen via ZOOM, aanmelden via online.completen[@]gmail.com

Voor de actuele data en aanvangstijden kunt u onderstaand rooster raadplegen.

Actueel rooster vieringen

Klik op de viering voor meer informatie. Wijzigingen voorbehouden. Uitval van vieringen wordt ook in dit rooster aangekondigd.