Vieringen

Vanwege de lockdown is de Paradijskerk gesloten tot en met 19 januari 2021. Daarom zullen alle vieringen online plaatsvinden. De eucharistieviering op zon- en feestdagen kunt u volgen via de livestreams van de landelijke Oud-Katholieke Kerk. De andere vieringen zijn ‘thuisvieringen’ (vanuit huis) of komen rechtstreeks vanuit de Paradijskerk. Voor deze vieringen wordt gebruik gemaakt van ZOOM.

Overzicht online vieringen

Zondag                        Eucharistieviering via Livestream, alle informatie kunt u hier vinden.

Donderdag                  Completen via ZOOM, aanmelden via online.completen[@]gmail.com

Zaterdag of zondag     Vespers via ZOOM, aanmelden via paradijskerk[@]gmaill.com

Voor de actuele data en aanvangstijden kunt u onderstaand rooster raadplegen.

Actueel rooster vieringen

Klik op de viering voor meer informatie. Wijzigingen voorbehouden. Uitval van vieringen wordt ook in dit rooster aangekondigd.