Aanmelden vieringen

Fijn dat u weer komt meevieren in de Paradijskerk! We werken met een aanmeldsysteem dat uitgaat van registratie en uitnodigingen. Hieronder leest u dit werkt.

1. Als u deze link, komt u op de pagina waar u eenvoudig een account kan aanmaken (voor uw hele gezin). Let op: als u apart van uw partner uitgenodigd wil worden moet u zich beiden apart registreren.
  2. Na registratie ontvangt u een e-mail met een link om uw account te verifiëren. U kunt uw gegevens altijd aanpassen of uw account verwijderen door in te loggen op kerktijd.nl
  3. Het systeem houdt bij wie zich geregistreerd heeft én wie er eerder al naar de kerk geweest is. Bij elke viering nodigt het systeem dus een groep deelnemers uit, waarvan de meesten nog niet naar de kerk geweest zijn. De uitnodiging komt automatisch per e-mail. Mocht u helemaal niets ontvangen, controleer dan uw Spambox op uitnodigingen.
  4. Wanneer u een uitnodiging hebt gekregen moet u deze binnen 24 uur accepteren of afwijzen. Na 24 uur vervalt de uitnodiging automatisch aan iemand anders.
  5. Wie de uitnodiging geaccepteerd heeft, maar corona-gerelateerde klachten heeft of toch verhinderd is, wordt verzocht dit zo spoedig mogelijk te melden via paradijskerk@gmail.com